Priser tandvård

Vill du ha priser för tandvård hos tandläkare akut eller för det som passar just dig i Göteborg? Vårt ledord är hög kvalité på behandling och bemötande. Vi är inte billigast men vi är prisvärda.

Det är många faktorer som spelar in och ibland finns det flera alternativa behandlingar.

Vi erbjuder gratis tandvård dig som är skriven i Västra Götaland och fyllt 20  men inte ännu fyllt 25 om du listar dig hos oss. Vi finns på Frölunda Torg och i Kville vid Backaplan så välj den som ligger närmast dig.

Det bästa är att komma in på en undersökning för att få en genomgång och därmed ett så korrekt förslag på den vård som krävs för just dig. Vi har tandhygienister och tandläkare som är mycket duktiga och erfarna. Behöver du komma in snabbt så rekommenderar vi att du i första hand kontaktar vår klinik i Kvillebäcken vid Backaplan. Där har vi drop in och ofta korta väntetider. I våra trivsamma lokaler ligger fokus på att din upplevelse blir så bra som möjligt. Det är inget vi tar något extra för!

Vi har erfarenhet av patienter med rädsla och anpassar behandlingarna utifrån varje persons förutsättningar. Alla behandlingar sker på dina villkor.

 

priser tandvård för tandläkare akut

Boka tid hos Munhälsa redan idag!

Ring eller besök oss för att boka en undersökningstid! Du kan även boka en tid online.

Har du riktigt bråttom är det lättare att få tid snabbt om du tar dig till vår klinik i Kvillebäck, där vi även har drop in. Se till att boka tid hos tandläkare redan idag!

 

Just nu har vi ett erbjudande på undersökning för nya patienter. Boka tid här!