Våra kliniker

SÖKER du tandläkare i Göteborg AKUT? Vi tar emot bokade besök och drop in vid behov av akut tandvård. Hör av dig redan idag.

Alla Munhälsas tandsköterskor talar svenska och kan tolka från svenska till engelska. Våra tandsköterskor och tandläkare behärskar fler olika språk så vi har möjlighet att tolka från många fler språk än svenska. På kliniken har vi möjlighet att erbjuda dig vård på kroatiska, persiska, engelska och spanska.

Våra tandläkare är alla utbildade i Sverige med svensk legitimation. Samtliga av våra tandläkare har sedan vidareutbildat sig inom flera olika områden så som kirurgi, tandreglering och estetisk tandvård. Vi är naturligtvis anslutna till försäkringskassan.

Frölunda Munhälsa

Vår klinik i Frölunda slog upp portarna 2008 i nya lokaler men har sedan flera år funnits som en del av Frölunda Torg. Vi vill ge alla som kommer genom dörrarna en känsla av lugn och behag, något som skall genomsyra hela klinikens atmosfär.

Läs mer om Frölunda Munhälsa.

Kvillebäcken Munhälsa

Välkommen till vår klinik på Kvillebäckscenter vid Backaplan med adress Herkulesgatan 1D. Här har vi även möjlighet till drop in.

Läs mer om Kvillebäcken Munhälsa.

Tandläkare i Göteborg akut

För bästa akuttandvård. Munhälsa ger dig råd!

Tandvärk är oftast inte något som går över, även om det kanske inte är farligt, så se till att boka tid hos en tandläkare snarast möjligt! Annars finns det risk för att skadan förvärras. Orsakerna kan vara många och det är svårt att själv ta reda på vad som ligger bakom. Det kan vara allt från den vanligaste orsaken, att nerverna blivit inflammerade, till sprickor och inflammation i tandköttet. Ibland är det inte ens tandvärk utan en käkledsinflammation. Den som är bäst lämpad för att ta reda på hur det ligger till och vilken behandling som behöver sättas in är naturligtvis din tandläkare.

Vi finns på Frölunda Torg och i Kville vid Backaplan så välj den som ligger närmast dig. Har du riktigt bråttom är det lättare att få tid snabbt om du tar dig till vår klinik i Kvillebäck, där vi även har drop in. Se till att boka tid hos tandläkare redan idag!

Du skall absolut söka råd hos en tandläkare om du; har ihållande tandvärk, om isningar inte går över efter du ätit eller druckit kallt/varmt, om det gör ont när du tuggar, fått en skada eller varit med om ett olyckfall där du skadat tänderna. Vid svullnad. Om du är svullen under tungan skall du uppsöka tandläkare omedelbart.